A treia întâlnire de proiect

meeting

Cea de-a treia întâlnire a proiectului C-Track 50 a avut loc la Oviedo, Spania, în zilele de 5 și 6 februarie. Pe lângă prezentarea progresului activității și a etapelor viitoare, s-a pus accentul pe formularea de recomandări privind prioritățile politicii energetice naționale pentru 2050 și pe promovarea cooperării și guvernanței pe mai multe niveluri, precum și pe planurile regionale / locale privind politica în domeniul energiei și schimbărilor climatice pentru același orizont de timp.

A doua întâlnire de proiect

Img_1

În cadrul celei de-a doua întâlniri de proiect din Debrecen, Ungaria, din data de 6 septembrie, partenerii au discutat despre progresele înregistrate până în prezent și despre pașii următori, în special în ceea ce privește viitoarea cerere deschisă pentru selectarea municipalităților care vor beneficia de proiectul C-Track 50. Consorțiul s-a axat pe toate domeniile tematice de lucru, punând accentul pe guvernanța pe mai multe niveluri și pe colaborarea realizată până în prezent cu autoritățile regionale și naționale.

Întâlnire inițială

Kick-off meeting

Întâlnirea inițială a proiectului C-Track 50 a avut loc la Funchal, Madeira, în zilele de 11 și 12 aprilie 2018. A fost o ocazie excelentă ca partenerii să se întâlnească în persoană, să se cunoască reciproc și să discute în detaliu despre viitoarele lor activități, stabilind baza pentru o colaborare reușită în viitor.